Inspiroidu

Näin saat juhlapaikastasi kauniimman

Hää- tai muun juhlapaikan koristelu keskittyy yleensä pitkälti itse juhlatilaan, jossa vieraat viettävät aikaa. On kuitenkin tärkeätä koristella muutkin tilat juhlapaikassa. Juhlatilan sisäänkäyntiin on hyvä kiinnittää huomiota, koska se luo odotukset vieraille juhlien suhteen.

Lue kokonaan

6 vinkkiä unohtumattomiin juhliin

Me suomalaiset hieman vierastamme juhlien järjestämistä tietyn teeman ympärille. Ainakin merkkipäivien ja vastaavien juhlien viettämisessä itselle ja juhliin sopivan teeman miettiminen ja löytäminen auttaa suunnittelussa ja usein toimii myös eräänlaisena inspiraation lähteenä. Sopiva teema usein tekee juhlista enemmän erottuvat ja unohtumattomat myös vieraiden mielestä.

Lue kokonaan

Miten järjestää häät koronarajoitukset huomioiden?

Häiden ja juhlien järjestäminen tässä hankalassa tilanteessa, kun erilaiset kokoontumissuositukset ja -rajoitukset elävät koronan leviämistilanteen mukaan, on monista hankalaa ja toisista jopa mahdotonta. Osa pariskunnista on tehnyt päätöksen häiden lykkäämisestä hamaan tulevaisuuteen, mutta osalle on tärkeää päästä virallistamaan parisuhde olosuhteiden luomista hankaluuksista ja esteistä huolimatta.

Lue kokonaan