Palvelut

Sinunlaisesi juhlat

Hää- tai juhlasuunnittelijan palkkaaminen säästää aikaa, hermoja ja rahaakin. Yhteistyöverkostomme avulla löydetään sinulle sopivimmat palvelut hyvään hintaa. Tuemme juhlien ideoinnissa ja suunnittelussa sekä hoidamme puolestasi aikaa vieviä käytännön asioita, kuten juhla- ja/tai vihkipaikan, catering-yrityksen, valokuvaajan jne. etsinnät ja varaukset.

Hää- ja juhlasuunnittelija kartoittaa kaiken olennaisen ja toteuttaa suunnitelmat kokonaisuutena tai vain sen osan, jossa kaipaat ammattilaisen apua. Suunnittelija antaa käytännön neuvoja ja vinkkejä ja hänen kanssaan voit aina keskustella kaikista mahdollisista ideoista, joista juuri saattaakin kehittyä se ”kuningasidea ” ikimuistettavalle juhlapäivälle.

Seremoniamestarin palkkaaminen itse juhlapäivälle mahdollistaa sen, ettei hää- tai muusta juhlaohjelmasta huolehtiminen jää itse juhlan kohteen tai tämän kaasojen, bestmanien tai muiden ystävien kontolle. Näin kaikki voivat nauttia täysillä juhlapäivästäsi!

Tapaaminen suunnittelijan kanssa (ja seremoniamestaripalvelu)

Onko hää- tai juhlasuunnitelmani toimiva? Mitä huomioida aikataulutuksessa, ja miten voin itse hallita hää- tai juhlabudjettia?

Yhdestä kahteen tunnin tapaaminen suunnittelijan kanssa kasvokkain tai virtuaalisesti.

Tapaamisveloituksemme 35 e/h (sis. alvin). Mikäli haluat meidän apuamme myös koordinoinnissa ja suunnittelussa tai ostaa täyden palvelun suunnittelupaketin, veloituksemme alkutapaamisesta hyvitetään sinulle täysimääräisesti muiden palveluiden hinnoittelun yhteydessä.

Tapaamiseen/suunnitelman tarkastamiseen voi yhdistää myös seremomiamestaripalvelut hääpäivänä (hinta pääkaupunkiseudulla 1.000 euroa).

Koordinointi ja suunnittelu

Mikä on paras juhlapaikka ja mistä sopivat tarjoilut? Millainen somistus luo haluamani tunnelman?

Anna suunnittelijan huolehtia unelmien hää- tai juhlapaikan löytämisessä ja luomaan puitteet juhlapäivän onnistumiselle.

 

Palvelumme hinnoittelu ja toteutus määräytyy jokaisen asiakkaan omien tarpeiden mukaan. Oletuksena palveluumme sisältyvät:

  • 2-3 tapaamista suunnittelijan kanssa
  • Toiveidesi mukaisen juhlapaikan, pitopalvelun, valokuvaajan ja muiden juhlan toteuttamiseen liittyvien osapuolten (bändi/ dj, kuljetukset, majoitukset, kampaaja, meikkaaja ym.) kartoitus sekä yhteyshenkilönä toimiminen
  • Hää- tai juhlabudjetin tarkistus
  • Avustaminen kutsukorttien ja juhlan printtituotteiden suunnittelussa ja tilaamisessa
  • Juhlapäivän aikataulutus toiveidesi mukaisesti
  • Somistuksen suunnittelu ja avustaminen toteutuksessa
  • Mansikkaa ja Samppanjaa somisteiden* käyttö juhlapäivänä

Häiden lisäksi suunnittelu- ja muut palvelumme ovat käytettävissä myös merkkipäivien, perhe- ja lastenjuhlien kuin yritysten teemapäivien, pikkujoulujen ja muiden vastaavien juhlien järjestämisessä.

Täyden palvelun hää- ja juhlasuunnittelu

Anna suunnittelun ja juhlapäivänne toteuttamisen kaikki osa-alueet meidän huolehdittavaksi. Sinun tarvitsee vain ottaa rennosti.

Täyden palvelun suunnitteluun kuuluu kaikki, mitä onnistuneilta juhlilta voikaan odottaa.

Täyden palvelun suunnittelupakettimme sisältää kaikki koordinointi- ja suunnittelukokonaisuuden edellä kuvatut palvelut. Tämän lisäksi suunnittelemme toiveidesi mukaista ohjelmaa juhliisi sekä toimimme seremoniamestarina juhlien alusta loppuun.