Mansikoita ja Samppanjaa

Mansikoita ja Samppanjaa on espoolainen yritys, jonka perustajaosakas Anne-Marie on erikoistunut häiden ja juhlien suunnitteluun. Hänellä on juristin koulutus ja työnsä ohella on yritys- ja asiakastilaisuuksia suunnitellessaan saanut kipinän oman häiden ja juhlien suunnitteluun erikoistuneen yrityksen perustamiseen.

Anne-Mariella on työkokemuksensa kautta yli 20 vuoden kokemus asiakaspalvelusta ja ihmisten kanssa työskentelyssä. Ihmistenluku- ja kuuntelutaito, isojen projektien onnistunut läpivienti ja koordinointikyky ovat työkokemuksen kautta opittuja ominaisuuksia, joita häiden ja juhlien suunnittelussa on mahdollista toteuttaa täysillä. Seremoniamestarin toimeen Anne-Marien pätevöittää lukuisten asiakas- ja koulutustilaisuuksien järjestäminen ja pitäminen. Huumori on myös lähellä hänen sydäntään, ja Anne-Marie on esiintynyt muutaman kerran stand up klubeilla.

Espoossa perustettu yrityksemme on luonut hyvät kontaktiverkostot etenkin pääkaupunkiseudulla toimiviin alan toimijoihin. Tarjoamme kuitenkin suunnittelupalveluita koko Suomen alueella.

Loihditaan sinulle elämäsi upeimmat juhlat!

Luo unelmiesi juhlat
Ota yhteyttä