Yritys

Mansikoita ja Samppanjaa

Mansikoita ja Samppanjaa on espoolainen yritys, jonka perustajaosakas Anne-Marie on erikoistunut häiden ja juhlien suunnitteluun. Hänellä on juristin koulutus ja työnsä ohella on yritys- ja asiakastilaisuuksia suunnitellessaan saanut kipinän oman häiden ja juhlien suunnitteluun erikoistuneen yrityksen perustamiseen.

Anne-Mariella on työkokemuksensa kautta yli 20 vuoden kokemus asiakaspalvelusta ja ihmisten kanssa työskentelyssä. Ihmistenluku- ja kuuntelutaito, isojen projektien onnistunut läpivienti ja koordinointikyky ovat työkokemuksen kautta opittuja ominaisuuksia, joita häiden ja juhlien suunnittelussa on mahdollista toteuttaa täysillä. 

Seremoniamestarin toimeen Anne-Marien pätevöittää lukuisten asiakas- ja koulutustilaisuuksien järjestäminen ja pitäminen. Huumori on myös lähellä hänen sydäntään, ja Anne-Marie on esiintynyt muutaman kerran stand up klubeilla.

Espoossa perustettu yrityksemme on luonut hyvät kontaktiverkostot etenkin pääkaupunkiseudulla toimiviin alan toimijoihin. Tarjoamme kuitenkin suunnittelupalveluita koko Suomen alueella.

"Rakkaudesta iloon ja nauruun!"

-Anne-Marie Malmberg